Jan van Setten zet de boel op stelten

Do 07 Feb 2013

Op donderdagavond 31 januari kwam er een bijzondere gast naar MKB Valleiregio. Spreker Jan van Setten kan gerust entertainer genoemd worden. Zijn enthousiaste presentatie werkt aanstekelijk en we werden volgestopt met business tips. Meer dan 120 ondernemers kwamen bijeen in de Cultuur Fabriek in Veenendaal.

De reacties van onze leden zijn samen te vatten in drie woorden: Dit inspireert echt! Jan van Setten heeft waargemaakt waar MKB Valleiregio voor staat: elkaar inspireren en op scherp zetten. Praten over business en samen business doen. Informeel en nuchter. Fantastisch dat er zoveel MKB-ers aanwezig waren!

Na de presentatie werd er weer flink genetwerkt en kregen de introducees uitleg over het reilen en zeilen van onze vereniging. Het resultaat is dat er weer 6 nieuwe bedrijven zijn ingeschreven.
De foto’s van deze avond staan natuurlijk alweer online. We hebben dit keer extra veel foto’s dankzij onze fotograaf MediaPicture.nl. Zie onderaan dit bericht.

Nieuwe leden
We heten de 6 nieuwe leden van harte welkom! Het zijn:
• Lieneke van der Kolk – Kamps – Uitvaartzorg Ede
• Wilhelm van de Glind – Actie Comm
• Jacqueline de Weerd – Zoekenderwijs
• Margreet Claasen - Schuurman en de Leeuw accountants
• Marlies Graveland – Q’s Pool- en Snookercentrum
• Renate Kerkhof – Anders Arbeidsrecht

Ander ledennieuws
Anja Kriebel is verder gegaan onder een nieuwe naam:

De Bakkerij
Galvanistraat 30 EDE
Tel. 0318-69.00.60
Fax. 0318-69.04.40
[email protected]

Boekje ‘De klantenfluisteraar’ van Jan van Setten bestellen
Wil jij het boekje “De klantenfluisteraar” van Jan van Setten bestellen? Maak dan 15,95 over op het rekeningnummer 65.98.42.351 van MKB Valleiregio en je krijgt het boekje op 28 februari uitgereikt.

De volgende bijeenkomst
Houd de volgende MKB bijeenkomst alvast vrij in je agenda. Dit is donderdagavond 28 februari a.s. Binnenkort volgt uiteraard de complete uitnodiging in je mailbox.


Bekijk hier de foto's

Archief