Netwerkavond bij onze Goudsponsor Alfa Accountants

Ma 16 Apr 2012

Dat accountants slimmeriken zijn, wisten we al. Maar dit werd op donderdagavond 29 maart nog eens extra duidelijk. Tijdens het succesvolle bedrijfsbezoek aan Alfa Accountants deden alle MKB-ers mee aan een interactieve quiz. We kregen pittige vragen over BTW, vennootschapsbelasting en BV’s. De eerste vijf winnaars waren uiteraard accountants. Maar deze avond waren ze uitgesloten van deelname. Gelukkig maar! Een aantal MKB-leden mocht als prijs een heerlijke fles wijn van Puur en Passie mee naar huis nemen.

Netwerkborrel
Martin van den Brink heette ons van harte welkom in het mooie kantoor van Alfa Accountants in Wageningen. Dat was perfect verzorgd. Prima catering, een ruime zaal en na afloop een uitgebreide netwerkborrel. Martin, hartelijk dank! Er werd weer volop genetwerkt en er waren nieuwe gezichten. Alfa Accountants is Goudsponsor en dat mag in dit verslag wel even onderstreept worden. Dankzij de sponsoren kunnen we als MKB Valleiregio extra leuke avonden organiseren.

Download hier de Powerpoint van deze avond
Download hier de juiste antwoorden uit de quiz
Wat vond jij van deze netwerkvond? Vul de enquête hier in

Zes nieuwe leden
MKB Valleiregio groeit. En dat is goed nieuws, want zo kun je met nog veel meer mensen kennismaken. We mogen zes nieuwe leden verwelkomen. Van harte welkom en succes met netwerken! Het zijn:
. Annelyn de Boer - Annelyn de Boer Coaching - Bronssponsor
. Marcel Heugens - Puur en Passie
. Lesley Lap - Fytalis Re-integratie
. Marjan van den Berge - De Foundation huidverzorging
. Pieter Röling - Tenba BV
. Syl Lammers - ’t Pakhuis Catering & Horeca services

Sponsoring
Wil je jouw bedrijf extra laten opvallen kijk dan op www.mkbvalleiregio.nl voor de sponsormogelijkheden.


Bekijk hier de foto's

Archief