Ondernemen draait om jou!

Vr 01 Jul 2011

Met meer dan 50 ondernemers kwamen we op de laatste donderdag van juni bij elkaar in restaurant Zeldzaam in Veenendaal. Andrew David vertelde ons over je eigen rol als ondernemer. Want ondernemen draait om jou! Dat werd wel duidelijk in de Elevator Pitch, je personal branding en persoonlijke SWOT. En heb jij vandaag de 360 graden theorie al toegepast? Wat vinden anderen van jou als ondernemer?

Het was volle bak en weer erg gezellig. Verschillende opmerkingen deze avond waren: ‘Er gebeurt tenminste wat bij MKB Valleiregio, het is een actieve club’. En: ‘Er is een leuke mix aan verschillende leeftijden en soorten ondernemers’. Fantastisch dat er zoveel enthousiasme is. Want de leden maken het succes. Vertel het door in jouw netwerk en nodig een bevriende relatie uit als introducee.

Sloepvaren
De volgende bijeenkomst is 25 augustus. We hebben dan een bijzonder programma in de grachten van ’s Hertogenbosch. We gaan gezellig de sloepen in en voor de catering wordt weer tiptop gezorgd!

Nieuw lid
We verwelkomen een nieuw lid: Michel Huijskens van Betere Banen. We hopen dat je met veel plezier op de netwerkbijeenkomsten aanwezig bent.

Mededelingen
We feliciteren twee leden met mooie resultaten:
- Apollo at Home – Katoesjka Beukers ontving de 2e prijs als zelfstandig reisadviseur adviseur Nederland 2011
- Pors|de Ridder PR bestaat 10 jaar


Bekijk hier de foto's

Archief