Let it snow

Do 09 Dec 2010

Met een dunne laag sneeuw in Veenendaal vertrokken we op 9 december naar Duitsland voor de eindejaarsbijeenkomst van MKB Valleiregio. Genoeg sneeuw in Bottrop! Op de dik besneeuwde indoor skibaan werden ski’s en snowboards enthousiast ondergebonden. Sportief op de baan en in de bar lekker eten en drinken. Het was erg gezellig en het echte MKB-gevoel zorgde voor een ontspannen middag.
Bekijk hier de foto’s van deze avond!

Veiling
Tijdens het gezamenlijke diner zijn de
prachtige schilderijen geveild, die we eerder met elkaar hebben gemaakt bij Tante Loes in Rhenen. De opbrengst van de zes schilderijen was ruim 500 euro! Dit bedrag is geschonken aan het project FeelGood van ons erelid Gert-Jan Schoot.

Terugblik
We kijken terug op een bijzonder jaar. Als vereniging hebben we de slag gemaakt naar meer afwisselende bijeenkomsten. De netwerkavonden werden goed bezocht. Daar zijn we erg blij mee. Ook is er onderling flink genetwerkt, wat zorgde voor concrete orders. Als jij ideeën hebt om dit nog verder te verbeteren, staat het bestuur hier uiteraard voor open. Voor de individuele ondernemers verliep het jaar wisselend. Voor de één positieve cijfers en voor de ander tegenvallende resultaten. We hopen dat iedereen in de komende dagen even gas kan terugnemen en dat je trots bent op jezelf. Want hoe het ook gaat, je zorgt wel dat je zelfstandig ondernemer bent. Dat zorgt voor een gezamenlijk MKB gevoel, en daarmee mag je ook jezelf een dikke pluim geven.

Het bestuur van MKB Valleiregio wenst je een succesvol 2011

De volgende bijeenkomst is op donderdag 27 januari. Hiervoor ontvang je begin januari de uitnodiging.

Ledennieuws
De volgende personen hebben zich bij MKB Valleiregio aangemeld. Van harte welkom en succes bij het netwerken!
• Van Rijbroek Financieel advies – Pieter van Rijbroek
• Ecurion - Irina Grooten
• Telebizz – Frans Talapessy
• Lujaba - Jaco Luijendijk

Verhuisbericht: Geralda van Ginkel van Grafisch Ontwerp Geralda van Ginkel heeft per 1 november een nieuw pand aan de St. Janskerkstraat 86a te Arnhem. Gefeliciteerd met je nieuwe pand en we wensen je goede zaken!

Zorgcollectief
Let op: het zorgverzekeringcollectief met Jong MKB Nederland geldt niet meer voor de leden van MKB Valleiregio. Ben jij hierbij aangesloten? Kijk dan op www.mkbvalleiregio.nl wat je moet doen.


Bekijk hier de foto's

Archief