Algemene Ledenvergadering en Storytelling!

Algemene Ledenvergadering en Storytelling!

Do 25 Apr 2013

Welkom bij je eigen verhaal! Donderdag 25 april staat in het teken van ‘storytelling’. Elk bedrijf heeft zijn eigen verhaal. En dat verhaal mag verteld worden. Want in het multimediale tijdperk gaat het niet meer alleen om de kwaliteit van het product, maar in toenemende mate om het verhaal er achter. En daarmee onderscheid je je van je concurrenten.

Scenarioschrijver Marc Linssen is expert op het gebied van ‘effectief vertellen’. Met de workshop ‘Storytelling’ maakt hij ondernemers bewust van de kracht van hun unieke verhaal als ondernemer en hoe dit verhaal de luisteraar echt kan raken. Hij heeft meegewerkt aan verschillende bekende televisieseries, waaronder GTST, Westenwind, Trauma 24/7 en Beatrix, Oranje onder Vuur. Daarnaast heeft hij meer dan twintig jaar ervaring met het vertellen van verhalen voor een groot publiek.

ALV
Naast deze boeiende spreker hebben we deze avond de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering (ALV). Daarin wordt het nieuwe bestuur gekozen en worden de plannen voor komend jaar gepresenteerd. Kortom, een avond die je niet mag missen!

Om je alvast voor te bereiden op deze avond kun je de agenda en bijgevoegde stukken downloaden via onderstaande link:
- Agenda
- Begroting
- Notulen 2012

Locatie en tijd
De inloop is om 19.30 uur en om 20.00 start het programma. De avond vindt plaats bij Hotel/Restaurant De Lunterse Boer, Boslaan 87 te Lunteren.

Introducees
Uiteraard zijn introducees weer van harte welkom! Meld deze wel even aan via onderstaande link

Inschrijven
Als je je nog niet hebt aangemeld, doe dat dan nu! Schrijf je in via deze pagina! (zie onderstaand formulier)
We zien je graag op 25 april a.s.!

Voorstelrondje bestuur
De sollicitaties zijn rond en de vacatures vervuld! Om jullie alvast een voorzetje te geven stellen we hierbij graag het nieuwe kandidaat-bestuur aan u voor.

Voorzitter: Huib van Loon, 39 jaar.
Sinds 2009 eigenaar van Oxonia Fleet Solutions. Huib is overtuigd van het succes van regionaal netwerken, waarbij verbondenheid een speerpunt vormt. Het delen van ervaringen en successen leidt, volgens hem, altijd tot groter succes. Wil zich daarom inzetten om de onderlinge band tussen de leden te versterken en daarmee bij te dragen aan hun succes.

Activiteitencomissie: Eventmanager Angelique Ottens, 37 jaar.
Verkleint met haar bedrijf Sharity dagelijks de kloof tussen het bedrijfsleven en maatschappelijke organisaties. Dit doet zij door training en advies. Wil met haar jarenlange ervaring als eventmanager en mbo-intermediair, binnen het bestuur een bijdrage leveren op creatief, organisatorisch en sociaal vlak.

Public Relations: Tekstschrijver Anne-Mette Vergunst, 31 jaar.
Met haar tekstschrijfstudio Escape vertelt zij de verhalen van ondernemers en hun producten. Gespecialiseerd in commerciële teksten, zoals websites, brochures, brieven, mailings, advertentieteksten of andere commerciële uitingen. Wil met haar ervaring op het gebied van PR en tekstschrijven het MKB van binnenuit ondersteunen en naar buiten toe uitdragen.

Toekomstige activiteiten

Archief