Netwerkmarkt in Veenendaal samen met andere jong MKB regio’s

Do 25 Mrt 2010

Locatie Dick vd Maes.
Netwerkmarkt samen met regio Arnhem-Nijmegen, De Liemers Utrecht en Zutphen-Apeldoorn-Deventer

Welkom op de netwerkmarkt!
Ondernemen kent geen grenzen. Dat vindt Jong MKB Valleiregio ook. Daarom nodigen wij je graag uit om verder te kijken dan onze eigen regio. Op donderdag 25 maart is er de grote Gelderse Jong MKB Netwerkmarkt. Dit is een geweldige kans om je eigen bedrijf te presenteren en je netwerk uit te breiden.

Na het succes van vorig jaar, organiseren we deze keer de netwerkmarkt in Veenendaal. In restaurant De Maes presenteren naast onze eigen Jong MKB leden ook de leden uit de regio’s De Liemers-Achterhoek en Arnhem – Nijmegen zichzelf. Uiteraard zijn introducés van harte welkom als bezoeker!

Eerste indruk
De eerste indruk is vaak bepalend. Denk daarom vooraf goed na over de manier waarop jij je bedrijf presenteert. Neem in elk geval je visitekaartjes en je PR-materiaal mee. Of wat dacht je van de presentatie van een speciaal product of een speciale beursaanbieding? Deelname aan deze regionale netwerkmarkt is gratis.

Programma
19.00 – 19.30 uur: ontvangst en inrichten presentatietafels
19.30 – 20.00 uur: inloop met koffie en thee
20.00 uur: welkom door de drie voorzitters en opening netwerkmarkt
22.00 – 23.00 uur: afsluiting markt, aansluitend netwerkborrel

Aanmelden
Wil je gebruikmaken van de mogelijkheid om je eigen bedrijf te presenteren, meld je dan uiterlijk 18 maart aan via het aanmeldformulier. Ben je van plan alleen als bezoeker te komen, dan kan aanmelden tot uiterlijk 24 maart via de website.


Routebeschrijving: De Maes

Toekomstige activiteiten

Archief