Gezond leven en werken, hoe doe je dat?

Gezond leven en werken, hoe doe je dat?

Do 25 Sep 2014

Deze avond wordt verzorgd door leden en zijn we te gast bij Morgana, Specialist in Slapen. Tijdens deze bijeenkomst wordt ingegaan op de vraag hoe u ziekteverzuim kan reduceren en de productiviteit van uzelf en uw medewerkers kan verhogen, kortom gezonder leven en werken.

Locatie:
Morgana (in Eijerkamp Veenendaal)
 Einsteinstraat 1,
 3902 HN Veenendaal.
U kunt parkeren én gebruik maken van de ingang in de kelder.
De hoofdingang en andere ingangen zijn gesloten en voorzien van alarm.

Programma
- 19.30 uur ontvangst.
- 20.00 uur welkomstwoord Voorzitter en voorstellen introducees.
- 20.15 uur woord van de Gastheer, Peter Verrij.
- 20.20 uur presentaties, iedereen gaat met zijn/haar groep naar een presentatie.
- 21.15 uur netwerk onder het genot van een hapje en drankje.

Presentaties

Tijdens de diverse presentaties ontvangt u tips & tricks voor een gezonder leven. Onderwerpen die aan bod komen:

1.Uitgerust opstaan – Morgana (Peter Verrij)
Lekker uitgerust opstaan en de dag vol energie beginnen, wie wil dat niet?
Via de slaaptest kun je direct ervaren wat een uniek bed, ingesteld op jouw lichaamsprofiel, kan betekenen.

2. Ontspanning – Massagepraktijk Margo Klaarenbeek (Margo Klaarenbeek)
Margo laat ons weten dat ontspanning geen luxe is, maar een noodzaak voor een gezond welzijn en goed functioneren. Je hele lichaam heeft baat bij een massage; je stofwisseling, ademhaling, bloemsomloop, lymfestroom, spierstelsel, huid, zenuwstelsel en hormoonstelsel worden door een massage direct of indirect beïnvloed.

3. Gezonde voeding – De Maes Cateringservice (Dick Maes)
Eenmaal opgestaan is het ook belangrijk om ons lichaam te voorzien van gezond voedsel. Dick gaat ons laten zien hoe gezonde voeding kinderlijk eenvoudig is na te streven. Hij zal ingaan op de schijf van vijf, gezonde voeding door een cateraar en de invloed/gevolgen van toegevoegde e-nummers.

4. Werkplezier in de breedste zin van het woord – Bureau Werkplezier (Lieke van Manen)
Werkplezier is ook van grote invloed op ons welbevinden en onze geestelijke en lichamelijke gezondheid. Lieke gaat ons hier meer over vertellen.
Na de presentaties is er gelegenheid om volop te netwerken en wordt de avond aangekleed met een drankje en een hapje, verzorgd door Dick Maes Cateringservice.

Introducés
Ook bij deze bijeenkomst zijn introducés van harte welkom, dus neem gerust iemand mee. Vergeet u niet om uw introducé aan te melden? De eerste avond is altijd kosteloos.

Meldt u nu aan via deze link of onderstaande aanmeld button.

Boekenstand
Er is deze vanavond ook een boekenstand voor de verkoop van het kookboek “Chefs' streken”. Met de opbrengsten uit de verkoop steunt JCI Veenendaal-Rijnvallei de voedselbanken van Veenendaal, Ede en de gezamenlijke voedselbank van Rhenen, Wageningen en Renkum. 

JCI Veenendaal-Rijnvallei (serviceclub voor ondernemende mensen tot 40 jaar) heeft samen met chef-koks van toprestaurants uit de regio en leveranciers van streekproducten dit verrassend veelzijdig kookboek samengesteld.

Naast mooie recepten biedt dit kookboek een echt kijkje in de keuken van de restaurants en vertellen de chefs en leveranciers van streekproducten over hun passies. 

Buiten dat dit kookboek niet mag ontbreken in uw eigen boekenkast, is het een leuk cadeau om weg te geven aan vrienden, familie of als kerst- of relatiegeschenk. 

De consumentenprijs voor “Chefs' streken” bedraagt 14,95 euro. Speciaal voor leden van MKB Valleiregio bieden wij, op de bijeenkomst van 25 september, het kookboek aan voor 12,50 euro!! Contant geld meenemen is handig!

Graag tot de 25ste!

Toekomstige activiteiten

Archief